Meie kirg ja tugevus on riskide juhtimine & audit

… mis on Teie äri edu jaoks kriitilise tähtsusega!

Väärtustame koostööpartnerite huve ja töötame koos
pühendunult kliendi rahulolu ja usalduse nimel.

Professionaalseid teenuseid ja praktilist abi osutame GLOBAALSELT

Teenused

 

Osutame koos partneritega klientidele teenuseid  järgmistes valdkondades:

RISKIJUHTIMINE

Riskijuhtimise raamistiku konsultatsioon. Riskijuhtimise strateegia koostamine. Riskide maandamise, riskisüsteemi loomise ja riski juhtimise protsessi nõustamine. Organisatsiooni kultuuri arendamine.

Loe edasi
ÕIGUSABI

Õigusabi teenuseid pakume kliendi äri- ja varaliste õiguste ja huvide kaitseks. Juhtumipõhise uurimisega tagame tõendite kogumise ja esmase õiguskaitse.  Õiguskindluse tagamiseks anname õigushinnanguid ja koostame lepinguid.

Loe edasi
TURVALISUS

Äri-ja ettevõtluse toimepidevuse tagamiseks korraldame ära vajaduspõhiselt Teie vara valve- ja kaitse-, teenuste/kauba kaitse-, füüsilise isikukaitse ning tagame tehniliste turva- ja kaitsesüsteemide sh IS/IKT ja küberturbe.

Loe edasi
SISEKONTROLL

Nõustame ja koordineerime ettevõtte/asutuse sisekontrolli süsteemi loomist, sh analüüsime ja pakume sobiva metoodika, juhendame väljaarendamist ja rakendamist. Koostame protseduurireeglid ja sisekorrad, teostame eel- ja järelhinnangute andmist ja vastavuskontrolli.

Loe edasi
SISEAUDIT

Siseauditi teenus hõlmab erinevate kaitseliinide auditeerimist sh sisekontrollisüsteemi tõhususe ja vastavuse kontrolli ning juhtimise/valitsemise protsessi ja finantskontrolli süsteemi hindamist. Tagame tegevuste vastavuskontrolli ning teostame vajaduspõhiselt erikontrolle.

Loe edasi
KOOLITUS

Korraldame regulaarselt enda teenuste ja tegevusvaldkondade põhiselt kõrgetasemelisi nii siseriiklike kui rahvusvahelisi konverentse, seminare ja töötubasid. Klientidele korraldame lisaks spetsiifilisi treeninguid ja praktilist väljaõpet. Pakume klientidele ja koostööpartneritele ürituskorralduse täisteenust.

Loe edasi
PPP

Edendame igakülgselt era- ja avaliku sektori koostööd erinevates koostöövaldkondades: korraldame nii siseriikliku kui rahvusvahelist teabevahetust ja teenusepõhiste koostööprojektide koordineerimist. Panustame kogemuse ja parima teadmisega turvalise ja õiguskindla riigi julgeoleku- ja majanduskeskkonda.

Loe edasi

Info koostööpartnerile

Uute koolituste info

Ettevõttest

Finesto OÜ alustas äri- ja majandustegevusega 2015.a detsembris. Osutame koos heade lepinguliste koostööpartneritega enda suurepärastele klientidele spetsiifilisi nõustamise- ja konsultatsiooniteenuseid riskijuhtimise-, sisekontrolli ja -auditi valdkondades. Operatiivsete erijuhtumite analüüsi ja käsitlemise juures paneme olulist rõhku kliendi turvalisuse tagamisele, sh omanike huvide, nende vara/raha ja õigussuhete kaitsele.

Toetame Teie äri- ja juhtimisprotsesside ning kogu ettevõtluskeskkonna turvalisust sh äriprotsesside-, personali-, finants- ning operatsiooni- ja tegevusriskide juhtimist. Nõustame ja osutame praktilist abi klientidele globaalselt, peamised sihtturud on täna Euroopa Liit, kitsamalt Baltikum ja Läänemere regioon.

Loe edasi

Võta meiega ühendust